Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Anarchista palacsinta
6.290 Ft
Menny.:
Kép 1/5 - Anarchista palacsinta
Kép 2/5 - Anarchista palacsinta
Kép 3/5 - Anarchista palacsinta
Kép 4/5 - Anarchista palacsinta
Kép 5/5 - Anarchista palacsinta
Anarchista palacsinta
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Anarchista palacsinta

6.290 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 990 Ft

A gyorsaság és felismerés őrült játéka!

Youtube videók

Leírás

Az Anarchista palacsinta pörgős, zsebre vágható, kaotikus kártyajáték. A kártyákon vicces képecskék láthatók, és a játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket – úgy, hogy az összes kártya egyszerre van játékban! A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Palacsintahalmok mindenütt, rajtuk lángolófánk, koponya és gatyazászló a feltét, vajkockák úsznak az asztalon–Mi ez a káosz? Hát a Robbanócicák és a Dobble alkotóinak közös játéka, az Anarchista palacsinta!

Ebben a finoman fejvesztett palacsintázásban minden játékos előtt szétteregetve hevernek a palacsinták, rajtuk vicces őrült figurák, a legtöbbön hat, némelyiken csak egy, és a játékos célja, hogy megszerezze azt, amire egy kupac ízletes palacsintához a legnagyobb szüksége van: Vajat! Minden játékos előtt 7 palacsinta hever, ha az egyikről ezek közül egyezést talál egy másik játékos palacsintájával–pont, mint a Dobble-ben–, akkor a sajátját az övére teheti,  így szabadulva meg attól, és zavarva össze azt a játékostársát, akinek az egyik palacsintáját ezáltal letakarta.Ez a két palacsinta összeragad, és mostantól együtt lehet őket odébb rakni. Az a játékos, aki elsőként szabadul meg az összes előtte lévő palacsintától, szerez egy darabka vajat. De egy vaj nem vaj, szóval kezdődik is a következő kaotikus kör, lezúzott retkekkel, cilinderes hernyókkal és cicafotelekkel a palacsintákon. Ebből az anarchiából aztán az keveredik ki győztesként, aki két darabka vajat is összeszedett a palacsintáihoz.

Készen állsz egy kirobbanó Dobble-élményre? Ha igen, rabolj rá egy jóízű Anarchista palacsintára!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.