Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Apropó popó
3.690 Ft
Menny.:
Kép 1/5 - Apropó popó
Kép 2/5 - Apropó popó
Kép 3/5 - Apropó popó
Kép 4/5 - Apropó popó
Kép 5/5 - Apropó popó
Apropó popó
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Apropó popó

3.690 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Értesítés kérhető
Szállítási díj: 990 Ft
Találd meg minél gyorsabban az állatok elejét és... hátsóját. Az Apropó popó egy állati gyorsasági játék, amelyben villámgyorsan kell megtalálnotok a különböző állatokhoz tartozópopókat. Gyűjtsd be a legtöbbet ebben a popsisztikus kártyapárosítós játékban.

Youtube videók

Leírás

Az Apropó popóban az a játékos nyer, aki a legtöbb arc-popó párost gyűjti be. Ahhoz, hogy neked legyen a legtöbb kártyád, fel kell pattannod a popsidról és a leggyorsabbnak kell lenned!


Előkészületek:


Helyezzétek a kaksimezőt az asztal közepére. Keverjétek meg a játékkártyákat és osszátok el egyenlő arányban a játékosok között úgy, hogy mindenkinek legyen egy saját húzópaklija. A kártyák kétoldalasak, de nem számít melyik oldaluk van felül.

A húzópaklit tartsátok magatok előtt, nehogy összetévesszétek őket a játékban lévő kártyákkal. Az lesz a kezdőjátékos, aki legutóbb látott kutyát. A kör az óramutató irányába halad.
 

Kezdődhet is a játék:

A kezdőjátékos felhúzza a húzópaklija első kártyáját, majd megfordítva a kaksimezőn látható 1-es szám mellé helyezi, mindenki számára felfedve a kártya hátoldalát. A kártyákat gyorsan, magatoktól távol tartva fordítsátok fel, hogy senki ne kerülhessen előnybe. A következő játékos húzza fel a húzópaklija felső kártyáját, majd megfordítva helyezze a kaksimező 2-es száma mellé. A játék így halad tovább. A saját körében mindenki felhúz egy kártyát a kaksimező 1-es, 2-es, 3-as, 4-es száma mellé helyezi, négy, folyamatosan változó paklit létrehozva.

Állati egyezések:

Kártyákon különböző állatok elejét és hátsóját láthatjátok. Ha ugyanannak az állatnak az eleje és popsija egyszerre jelenik meg az asztalon, az bizony egy egyezés!


Az összes játékosnak azonnal rá kell csapnia az egyezéseket tartalmazó paklira. Mindkét kezedet használhatod, és ne feledd nem csak két paklin lehet egyezés. Az a játékos, aki a legyorsabban rácsapott az egyezéseket tartalmazó paklira, elviszi az adott paklik összes kártyáját és a saját húzópaklija aljára teszi. Az egyezéseket nem tartalmazó paklik érintetlenül a helyükön maradnak.


Néhány kártyán egy kupac kaksi is látható. Ha az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es mező melletti paklik bármelyikfén felbukkan egy kaksi, minden játékosnak a lehető leggyorsabban rá kell csapnia a kaksimezőre. Mi történik ezután?

  1. Ha van kártya a kaksimezőn, az a játékos, aki elsőként csapott rá, helyezze az összes kártyát a húzópaklija aljára.
  2. Az a játékos, aki utolsóként csapott rá a kaksimezőre a, helyezze a húzópaklija felső 3 kártyáját a kaksimezőre. Későbbiekben az itt található lapok is beleszámítanak a jövőbeli egyezésekbe.

Valaki hibázott? Ha valaki tévesen csapott le egy paklira, büntetésként húzza frel a húzópaklija felső 3 kártyáját és helyezze a kaksimezőpaklira.

Akciószimbólumok: Néhány kártyán különböző akciószimbólumokat láthattok.

  • Állathang - ha egy kártyán állathang szimbólumot láttok, mindenkinek utánoznia kel az adott állathangot, amilyen gyorsan csak tudja. A leglassabb játékosnak büntetésből fel kell húznia 3 kártyát a saját húzópaklijából.
  • Megfordítás - Ha egy megfordítás szimbólumot láttok, mindenkinek meg kell fordítania a saját húzópakliját.


A játék 
addig tart, amig valakinek ki nem ürül a húzópaklija. Ekkor a kártya nélküli játékosoknak még egy utolsó esélye van. A legtöbb kártyát begyűjtő játékos lesz a győztes.


Figyelmeztetés! A játék popókat tartalmaz... sok popót!

 


Doboz tartalma:

  • 64 db játékkártya
  • egy kaksimező
  • szabályfüzet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.