Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az ismeretlen bolygó
20.490 Ft
Menny.:
Kép 1/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 2/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 3/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 4/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 5/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 6/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 7/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 8/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 9/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 10/11 - Az ismeretlen bolygó
Kép 11/11 - Az ismeretlen bolygó
Az ismeretlen bolygó
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Az ismeretlen bolygó

20.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. október 03.
Szállítási díj: 990 Ft
Formáld át az ismeretlen bolygót!

Youtube videók

Leírás

Az Ismeretlen bolygó tetrisalapú családi társasjáték nagyobb társaságoknak is. A játékosoknak tetriselemekkel kell terraformálniuk az ismeretlen bolygót, megelőzve vetélytársaikat.

De miért is van erre szükség? Mert a Föld erőforrásai elfogytak, így szükség van egy „B” tervre. Legnagyobb szerencsénkre a világegyetemben található lehetőségek száma szinte végtelen, így a kérdés már csak az, hogy át tudjuk-e alakítani a bolygókat a kívánságaink szerint. Az ismeretlen bolygó játékban ugyanis nem csak arra kell figyelnünk, hogy hogyan helyezzük le a lapkákat, hanem arra is, hogy azok milyen, az élethez szükséges elemeket, technológiákat és más lehetőségeket biztosítanak nekünk. 

Első körben adott egy távoli bolygó, a KSB-4156-as, ami első ránézésre nem tűnik lakhatónak, de igazából egy „kevés” munkával az emberiség új otthona lehetne. Ehhez a jeget fel kell olvasztani, hogy legyen ivóvíz, és biomasszákkal kell feltölteni a nagy sivatagokat, hogy ezután a bolygóra városokat is felhúzhassunk. Senki ne aggódjon, a feladat egyszerűbb, mint elsőre látszik.

Mármint a lapokat lerakni egyszerű, csak pár szabálynak kell megfelelni: ne lógjon le a bolygóról; érintkezzen egy már lent levő területtel; és véletlenül se nyomja agyon az egyik, a bolygón szorgosan aszteroidákat és mentőkapszulákat gyűjtögető roverünket sem. Jó, az utóbbi lehetséges, de nem ajánlott. Viszont a lerakni kívánt lapkát ki is kell választanunk. Ehhez az asztal közepén álló S.U.S.A.N.-t, azaz az Űrállomást kell a tetszésünk szerinti pozícióba forgatni – de ugyanekkor a többi játékos is választhat a felé néző raktárakból egy lapot. Érdemes egyik szemünket a saját, egyre jobban kiépülő bolygónkon tartani, egyet a különböző erőforrások bevételi sávján, és egyet a többi játékos (de legalább a szomszédjaink) bolygóin. Egy biztos, Az ismeretlen bolygó partijaiban minden játékosnak meg kell tanulnia egyszerre több dologra figyelni...

Érzitek már a mélyűr vonzását? Hajtsátok végre a hiperűrugrást, lássatok neki a terraformálásnak – térképezzétek fel a vetélytársaitoknál ügyesebben Az ismeretlen bolygót!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.