Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brüsszel 1893: Belle Epoque
19.490 Ft
Menny.:
Kép 1/5 - Brüsszel 1893: Belle Epoque
Kép 2/5 - Brüsszel 1893: Belle Epoque
Kép 3/5 - Brüsszel 1893: Belle Epoque
Kép 4/5 - Brüsszel 1893: Belle Epoque
Kép 5/5 - Brüsszel 1893: Belle Epoque
Brüsszel 1893: Belle Epoque
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Brüsszel 1893: Belle Epoque

19.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 990 Ft

A Brüsszel 1893 társasjátékban a szecesszió jeles építészeinek egyikét képviseled: feladatod csodás házakat építeni, és általad készített műtárgyakkal feldíszíteni azokat. A korszak legkiválóbb nemesei lesznek a segítségedre a befolyásod kiterjesztésében. A leghőbb álmod, hogy befejezd a játékostábládon található építészeti remekművét.

Youtube videók

Leírás

Brüsszel, 1893: Victor Horta megtervezi az Autrique házat és a Tassel szállogát, melyek világszerte az első szecessziós stílusú épületekként válnak majd ismertté. A szecessziót olyan elemek jellemzik, mint a fény, növények és a virágok ihlette görbületek, vasmunkák, mozaikok, freskók és ólomüvegeik. Ugyanebben az évben Paul Hankar építész szintén szecessziós stílusú házat épít magának. Brüsszel válik ennek a művészeti mozgalomnak a bölcsőjévé, amely hamarosan egész Európát inspirálja, és hatással lesz a Belle Époque, azaz szép korszak néven is ismert aranykor legnagyobb építészeire.
 

A Brüsszel 1893 3 különböző játékmódot tartalmaz magában.

  • Brüsszel 1893 játékmód
  • A Belle Époque játékmód
  • Asszimetrikus játékmód

A Brüsszel 1893 játékmód 5 fordulóból áll, és mindegyik forduló 3 fázisra oszlik:

  • Tervezés fázis - kezdőjátékos meghatározza az adot forduló aktív területét,
  • Akció fázis - játékos végrehajt egy bizonyos számú akciót,
  • Kiértékelés fázis - egyes játékosok bónuszokban részesülnek.


A játék 5 forduló után ér véget. Ilyenkor dobd el az összes univerzális építőanyagodat és fizesd ki a megtartott nemeskártyák összköltségét (5-5 GYP-t veszítesz minden nemes után, amiért nem tudsz fizetni). Ezután add a játék során megszerzett GYP-khez a játék végi GYP-ket.

A Belle Époque játékmódban a kiegészítő segítségével két új nemest és egy új finomított építőanyagot, az üveget hozza be a játékba. Ez teszi lehetővé az új típusú épület, pavilon, építését. De ezen felül új bónuszokkal ad izgalmas stratégiai mélységet a játéknak. A játék menete pár pontban módosul a normál játékhoz képest.

A Belle Époque a 19. század vége és az első világháború kezdete közötti időszakot öleli fel. Ekkor éli meg több európai ország a történelem legnagyobb technológiai, társadalmi és kulturális áttörését. Ez a rövid időszak alatt Belgium számos kiállításnak ad otthont, köztük 4 világkiállításnak. Brüsszel, az ország fővárosa, a szecesszió néven ismert, ragyogó művészeti mozgalom bölcsőjévé válik.


Asszimetrikus játékmód játszható akár a Belle Époque kiegészítővel vagy anélkül is. Ehhez a játékmódhoz fordítsátok meg a játékos tábláitokat és játszatok a B, asszimetrikus oldalukkal, így még izgalmasabbá téve az alapjátékot.


A Brüsszel 1893 egy különleges munkáslehelyezős stratégiai társasjáték, amelyben a játékosok egy-egy 19. századi építész szerepét öltik magukra és próbálnak eljutni egészen az Art Nouveau stílusú építészeti alkotásig. Vajon a te munkásságod aratja majd a legnagyobb sikert?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.