Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egy szép új királyság
11.990 Ft
Menny.:
Kép 1/6 - Egy szép új királyság
Kép 2/6 - Egy szép új királyság
Kép 3/6 - Egy szép új királyság
Kép 4/6 - Egy szép új királyság
Kép 5/6 - Egy szép új királyság
Kép 6/6 - Egy szép új királyság
Egy szép új királyság
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Egy szép új királyság

11.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Képes leszel elfoglalni az egykori uralkodó üres trónját? Egyedül csak rajtad áll, hogy melyik utat választod a győzelemhez. 


Háború és viszály dúl szerte a királyságban. Két hercegség maradt már csak versenyben a trónért. Gyorsabban és ügyesebben kell fejlesztened magad, mint az ellenfeled! Ki kell választanod a stratégiád a hatalom megszerzése érdekében. De vajon képes leszel-e elkerülni a felállított csapdákat?

Youtube videók

Leírás

Mennyire vagy jó stratéga?

Egy szép új királyság stratégiai játék két játékos számára, de szóló módban is élvezhető. A szép új világ mintegy előzményjátékaként is nevezik ezt a társasjátékot, azonban az Egy szép új királyság jóval több interakciót tartalmaz. Egy hercegséget fogsz megtestesíteni a hatalom megszerzése érdekében.

Egykori uralkodó trónja megüresedett, ami törvényes örököst követel. Rajtad múlik, hogyan küzdesz meg azért, hogy visszaszerezd a téged megillető helyet a Királyság élén. Ki kell választanod a jövő útjait, és követni a választott stratégiát.  A játék modulok segítségével játszható, amelyek mindegyike más mechanikus fordulatokat kínál. A játékosok minden játékban kiválasztanak egyet a különböző modulok közül, hogy versenyezzenek egymással. A játék 4 körre oszlik. Minden körnek 3 fázisa van. Minden körben te és az ellenfeled kártyákat húztok fel, 2 különböző kiválasztási területen. Néhány ilyen kártya kijátszható képpel lefelé.

Egymás után felveszed a kívánt terület lapjait, de óvakodj a negatív lapoktól, amelyek pontokat vesznek el tőled, és lelassítják a fejlődésedet.

Ha a kiválasztási szakasz véget ért, választhatod, hogy eldobod a visszaszerzett kártyákat, hogy azonnali erőforrásokhoz juss, vagy megtarthatod ezeket a kártyákat és megvalósítod a rajta szereplő fejlesztéseket és így hercegséged győzedelmi pontokat szerez. A 4. kör végén a legtöbb győzelmi pontot szerző játékos nyeri a játékot. A játékot 14 éves kortól ajánlott játszani. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.