Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gengszterelmék
6.090 Ft
Menny.:
Kép 1/5 - Gengszterelmék
Kép 2/5 - Gengszterelmék
Kép 3/5 - Gengszterelmék
Kép 4/5 - Gengszterelmék
Kép 5/5 - Gengszterelmék
Gengszterelmék
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gengszterelmék

6.090 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Maffiózónak lenni nem az erőszakról, hanem az eleganciáról szól. Tökéletes öltönyök, megtervezett lépések... a siker kíméletlen megragadása a következő lépés. Ugorj fejest a kíméletlen, de mégis egyszerű, mélységeket érintő párbajjátékba, a Gengszterelmékbe!

A blöffök, trükkök és a folyamatos agymunka elengedhetetlen, hogy túljárhass a másik eszén!

Youtube videók

Leírás

A legnagyobb bűnszervezetek élén nagyhatalmú vezetők versengenek a területekért, támogatásért, és bármilyen eszközzel igyekeznek növelni a befolyásukat. A Maffiakorzó egy erősen vitatott terület, amely eldöntheeti a város irányításáért, a hatalomért folytatott harcot - vegyél részt a mindent eldöntő csatában!

Két út vezet a győzelemhezállítsd a saját oldaladra a város különböző befolyásos csoportjait - azáltal, hogy több kártyát szerzel belőlük, mint az ellenfeled. Vagy szerezd meg az irányítást a város három stratégiai helyszíne fölött!

Játszma négy fordulóból áll - minden fordulóban a kezdőjátékossal kezdve, felváltva kerültök sorra - a körödben két lehetőség közül kell egyet végrehajtanod:

  • játssz ki egy kártyát a sor végére,
  • vegyél el öt kártyát a sorból, az utolsó kártyával kezdve. (Helyezd őket magad elé, típus szerint szétválogatva. Akkor is végre hajthatod, ha ötnél kevesebb kártya van a sorban, de egy korban csak egyszer hajthatod végre ezt az akciót.)

Egy forduló akkor ér véget, amikor mindketten hat-hat akciót hajtottatok végre. Azok a kártyák, amelyek a forduló végén a sorban maradnak, hagyjátok ott a következő fordulóra.

A játék vége:

A negyedik forduló után véget ér a játék (a pakli ekkor ürül ki). Aki a legtöbb támogató kártyával rendelkezik, annyi pontot kap, amennyi az adott támogató típuson látható. Ha döntetlen alakul ki, akkor egyikőtök sem kapja meg az érte járó pontot. Az így megszerzett pontokhoz add hozzá, vagy éppen vond ki a szövetséges és árulókártyák értékeit.
 

A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz a játék győztese.
 

Hogyan tudja egy kártyajáték szimulálni a gengszterfilmek legfeszültebb helyzeteit? A tervezés, trükközés... és blöffölés elengedhetetlen, hogy megtéveszd az ellenfeled! Versenyezz a Maffiakorzó és város irányításáért, bármilyen módon is, de vedd kezedbe az irányítást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.