Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Odalent: A sötétség legendái
59.490 Ft
Menny.:
Odalent: A sötétség legendái
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Odalent: A sötétség legendái

59.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

A legendátok most kezdődik!

Youtube videók

Leírás

A birodalom legrégibb ellensége visszatért, és a színpad készen áll a következő hatalmas összecsapásra Terrinoth és a sötétség erői között az Odalent: A sötétség legendái játékban, egy ízig-vérig labirintusfelfedező társasjátékban, 1–4 játékos számára!

Egy, a játékba tökéletesen integrált segédalkalmazással támogatott kampány első része olyan kalandra hív benneteket, amelyben varázslatos tájakon sötét erdőket és ősi csatatereket fedezhettek fel, miközben szembeszálltok a gomolygó ködben ólálkodó élőholtakkal, a vadon mélyén leselkedő démoni barbárokkal, és sok más lénnyel. A megpróbáltatások során készségeitek fejlődnek, hogy megfeleljetek az egyre nagyobb kihívásoknak, új fegyvereket és páncélokat kovácsoltok, melyek segítenek utatokon, valamint olyan képességekre tesztek szert, melyek e játékon túlmutatva, a jövőbeli kalandjaitokban is veletek lesznek.

Terrinoth végveszélyben van. Váljatok hát legendává az Odalent: A sötétség legendái játékban!

Az Odalent: A sötétség legendái játék használatához egy ingyenes digitális segédalkalmazás szükséges!

Vélemények

1.00
1 értékelés
0
0
0
0
1
2023. 06. 08. -
A kiadónak üzenem, hogy nagyon gáz, hogy a fizikai játék bár magyar, az applikáció angol. És tudom, hogy meg lett ígérve, hogy bele lesz téve, de ahogy ez szokott lenni, örülhetünk, ha heteken belül beleteszi az FFG, vagy lehet, hogy csak hónapok. Nem hiszem el, hogy ennyire rossz a két kiadó között a kommunikáció... Akkor meg, ha igen, mi a frásznak adják ki magyarul, addig, amíg az applikációba biztosan nem került bele a magyar nyelv?

U.I: Ja, mert akinek nem esett le, a játék CSAK applikációval játszható. Szóval, ha az app angol, akkor semmi értelme megvenned a játékot, csak mondom. Mert ha angolul akarsz játszani, vedd meg angolul.