Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rá: A Nílus völgyének krónikája
13.590 Ft
Menny.:
Kép 1/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Kép 2/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Kép 3/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Kép 4/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Kép 5/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Kép 6/6 - Rá: A Nílus völgyének krónikája
Rá: A Nílus völgyének krónikája
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Rá: A Nílus völgyének krónikája

13.590 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 990 Ft

Ragyogjon rád a napisten mosolya!

Mikor Rá sugarai hajnalban végigtáncolnak a Nílus deltáján, a fáraó is tudja, hogy újabb, szorgalmas munkával töltendő nap virradt. Egyiptom erőskezű uralkodóinak sorához csatlakozva a legfőbb célod az, hogy felvirágoztasd a birodalmat. A homokszemek könyörtelenül peregnek az órában, hozz döntéseket gyorsan, de jól gondold át őket!

Youtube videók

Leírás

Az ókori Egyiptom Óbirodalmát a jólét és a biztonság jellemezte. A királyok erős, bürökratikus rendszert hoztak létre, amely segített az ország hatalmas vagyonának igazgatásában. A királyok nem csak politikai uralkodók voltak, hanem vallási vezetőként is tekintettek rájuk. Egyenesen Rá fiaiként kezelték őket.
 

A játszma menete:

Egy  játszma három korszaknak nevezett részéből áll. A korszakok mindegyikében a játékosok egy-egy akciót hajtanak végre, hogy növeljék civilizációjukat és fejlesszék kultúrájukat - hogy jutalmakra és elismerésre tegyenek szert.

Az első kört a legnagyobb napkorongot birtokló játékos kezdi - és az óramutató járásával megegyező irányba megy körbe. Egy korszak akkor ér véget, ha az összes napkorongot képpel lefelé fordítottátok, vagy a napbárka elérte a Rá sáv végét. A játékot az nyeri, aki a három korszak alatt a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

A körödben egy akciót hajthatsz végre az alábbiak közül:

 • lapkát húzol - húzz egy lapkát a zsákból, ha Rá lapkát húztál, akkor vedd magadhoz a napisten szobrát és hajts végre egy árverést.
 • megidézed Rát - mondd, hogy "Megidézem Rát!", vedd magadhoz Rá szobrát és hajts végre egy árverést.
 • istenséglapká(ka)t költesz - egy korábban megszerzett istenséglapkát elkölthetsz és helyette elvehetsz egy nem-istenséglapkát. Ha az katasztrófalapka, azonnal hajtsd végre.

  A Rá: A Nílus völgyének krónikája társasjáték egy gyönyörű grafikával és fa elemekkel teli stratégiai társasjáték, amelyben nem csak az alkudozás elemeit ismerhetik meg a játékosok, hanem az egyiptomi kultúrába és istenek világába is betekintést nyerhetnek.


  A játékban a jókor megtett licitek szinte elengedhetetlenek a győzelemhez, olyanok mint a szerencse forgandóságának elfogadása - egy fáraó ugyan nem szállhat szembe az istenek szeszélyeivel, de jókor megtett lépésekkel előnyt és akár sikert kovácsolhat belőlük.


  Vívdd ki a történelem tiszteletét,
   véssék a Te nevedet a pergamenek lapjaira és bizonyítsd, hogy Rá rátermett fia vagy! Vezesd az aranykorba Egyiptomot! Menni fog?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.