Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Root: A szerepjáték - Tisztások
7.290 Ft
Menny.:
Root: A szerepjáték - Tisztások
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Root: A szerepjáték - Tisztások

7.290 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 990 Ft

Az erdővidéki tisztásoknak csavargókra van szükségük!

Leírás

A lakosok többsége rendszerint nem bízik a csavargókban – azokban a törvényen kívüliekben, akik otthon nélkül kóborolnak Erdővidéken –, ám vannak olyan helyzetek, amikor a tisztáson felmerülő problémákat más nem tudná megoldani… csak a munkát elvállalni hajlandó csavargók.

A Tisztások ezen füzete a következő tisztásokat tartalmazza:

  • Kampóláb-mocsár mindig is a kemény egerek lápos lakhelye volt, amelyben sok lakója élte le az egész életét. Hogyan fogják kezelni a változást, amelyet a hódító Márkiátus hozott a tisztásra?

  • Hatlábujj állomás népe egy legenda örököseinek tekinti magát, ám
    a legutóbbi csatáik miatt kénytelenek az Erdővidéken háborúzó egyik frakció mellé állni. De vajon melyik frakció felé fordulnak majd?

  • Gazos helyőrség – egy őrhely Erdővidék peremén – megmaradt olyan jól védett tisztásnak, amely ideális új bázis lenne az Erdei Szövetség számára. Vajon a Szövetség vezetői meg tudják győzni helyőrség polgárait, hogy csatlakozzanak az ügyükhöz?

  • Hidegkarom-bánya Erdővidék egyik legjövedelmezőbb bányája; maga a Márkinő küldte oda bizalmasát, Mogorva nagyurat, hogy haladéktalanul biztosítsa a tisztást… ám az élelem fogyóban van. Vajon miként fogja kezelni a kirobbani készülő lázadást?

Mindegyik tisztás érdekes konfliktusokat, fontos lakosokat (értékeikkel), egyedi helyszíneket, valamint különleges szabályokat tartalmaz. Ezeket a tisztásokat tudjátok használni egy önálló történet helyszínéül, vagy egy hosszabb, a tágabb Erdővidéken játszódó kampány részeként is.

Tisztások eme füzete egy hivatalos engedéllyel rendelkező kiegészítő a Root:
A szerepjátékhoz
, amely egy 3–6 fővel játszható asztali fantasy-kaland szerepjáték, ami a Leder Games által készített díjnyertes Root: Harc a hatalomért és igazságért Erdővidéken társasjátékon alapul.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.