Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Root: A szerepjáték - Utazók és kívülállók
13.490 Ft
Menny.:
Root: A szerepjáték - Utazók és kívülállók
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Root: A szerepjáték - Utazók és kívülállók

13.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 990 Ft

Új szereplők járják Erdővidék ösvényeit!

Leírás

Ahogy a háború dúl, új frakciók kezdenek érdeklődni Erdővidék erőforrásai iránt.  A Vízinépek Társasága kereskedőhajókat küld fel-alá a folyókon; a Gyíkok Kultusza új lendülettel próbál téríteni; a Nagyhercegség alagutakat ás, hogy új területeket foglaljon el; a Varjak Bűnszervezete pedig azon fáradozik, hogy a bolondoktól szerezzen magának törvénytelen hasznot. Mik ezek az új frakciók? És mit tartogatnak Erdővidék számára?

Az Utazók és kívülállók a Root: A szerepjáték kiegészítője – azé a hivatalosan engedélyezett asztali szerepjátéké, ami a Leder Games által készített, díjnyertes Root: Harc a hatalomért és igazságért Erdővidéken című társasjátékon alapul –, amely a játékot az első négy kiegészítő frakcióval bővíti ki!

A könyvben a következőket találjátok:

  • A játékosok tíz új könyvét, amelyek az általatok játszható csavargótípusokat bővíti ki kalózokkal, fosztogatókkal, krónikásokkal, eretnekekkel, történetmondókkal és még sok mással is.
  • Négy új kiegészítő frakciót – a Vízinépek Társaságát, a Gyíkok Kultuszát, a Nagyhercegséget és a Varjak Bűnszervezetét –, amelyeket bármelyik kampányotokhoz hozzáadhattok.
  • Több tucatnyi kibővített akciót és címkét, beleértve a fegyveres képességeket, a csavargóképességeket, a jellemeket, a motivációkat, a kapcsolatokat, a felszereléscímkéket és az előre elkészített felszereléseket.
  • Erőteljes frakciófordulós mechanikát, amely életre kelti a környezetet, ahogy a frakciók birtokokat foglalnak el, építményeket emelnek, és bajt kevernek Erdővidéken.
  • Két új tisztást – Szívfát és Harmatfű-hajlatot –, amelyek az új kiegészítős frakciókra és a konfliktusaikkal összefüggő kalandokra helyezik a hangsúlyt.

A Root: A szerepjáték egy fantasztikusan kalandos asztali szerepjáték, amelyben 3–6 erdővidéki lény harcol pénzért, igazságért és szabadságért a náluk sokkal nagyobb hatalmak ellen. A hírnév és dicsőség rátok vár!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.