Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szunnyadó istenek
28.990 Ft
Menny.:
Kép 1/9 - Szunnyadó istenek
Kép 2/9 - Szunnyadó istenek
Kép 3/9 - Szunnyadó istenek
Kép 4/9 - Szunnyadó istenek
Kép 5/9 - Szunnyadó istenek
Kép 6/9 - Szunnyadó istenek
Kép 7/9 - Szunnyadó istenek
Kép 8/9 - Szunnyadó istenek
Kép 9/9 - Szunnyadó istenek
Szunnyadó istenek
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Szunnyadó istenek

28.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 990 Ft

"Ezek a csillagok ismeretlenek, igaz?" kérdezte, miközben az ég egyre sötétebbe fordult, a csillagok mintázata már idegenné vált, de valahogy még egzotikus, különlegesebb lett. "A Kóborló-tenger vizein jársz. Az istenek akarata vezetett téged erre a vidékre, és ha haza kívánsz térni, fel kell ébresztened őket az álmukból."

Üdvözlünk egy rég elveszett világban... az életed legnagyobb kalandja csak most kezdődik!

Youtube videók

Leírás

Sofi Odessa kapitány már vár téged és barátaidat, hogy újabb ismeretlen terepet fedezzetek fel! A titokzatos és egzotikus szigeten különböző akadályok és veszélyek fenyegetnek majd. De vajon sikerül megúszni a támadásokat? Egy igazán kalandos és rejtélyes utazás vár rád,ami visszarepít egyenesen az 1900-as évekbe!

Szunnyadó istenek egy igazi kalandjáték, ahol Sofi Odessa kapitánnyal és a legénységgel fedezhetitek fel az egzotikus, mesés sziget világot. A játék 1929-be kalauzol el, ahol egy gőzhajóval közelítitek meg a célállomást, majd partraszálláskor veszi kezdetét az igazi izgalom. Istenek totemjei, mitikus helyek és új karakterek színesítik a kalandjáték menetét, készen állsz?
 

A játék egy igazi mesejáték, hiszen egy történetet is elmesél így színesebbé téve az élményt. A cselekményt a te döntéseid befolyásolják, így minden lépésed kulcsfontosságú lehet. A játék atlasz kialakítása miatt a térkép bármely pontja fontos eleme lehet a játéknak, mindenhol találhattok felfedezésre váró terepet.

Érdemes minden lehetőséget megragadni a felfedezésre. A társasjáték menetét is tudjátok irányítani, hiszen bármikor leállhattok és folytathatjátok, hiszen a játék egy kampányra van felépítve. A játék összetettsége miatt 12 éves kortól ajánljuk.

Merülj el a történet vezérelt játékban. Rejtett kincsek, izgalmas karakterek, a döntésed hatással van a történetre és a játékra. Készen állsz a játék élére állni ebben a különleges koopreatív játéknak?

Üdvözlünk egy elveszett világban... életed kalandja csak most kezdődik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.