Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szurdokerdő kalandorai
11.990 Ft
Menny.:
Kép 1/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 2/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 3/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 4/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 5/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 6/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 7/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 8/9 - Szurdokerdő kalandorai
Kép 9/9 - Szurdokerdő kalandorai
Szurdokerdő kalandorai
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Szurdokerdő kalandorai

11.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 990 Ft

Ebben a különleges, mégis édes kooperatív játékban a játékosok a Szurdokerdőt próbálják meg minél alaposabban felfedezni.

De ez a felfedezés nem egy délutáni séta az erdőben: szörnyekkel kell csatároznotok, különböző készségekre és felszerelésekre rátenni mancsotok, nem utolsó sorban pedig igyekeznetek kell legyőzni a sötét rengeteg mélyén rejtőző gonoszt. A fordulókra osztott játék végén vagy együtt nyertek… vagy együtt veszítetek. Vajon mennyire lesztek ügyesek?

Youtube videók

Leírás

A Szurdokerdő kalandorai egy izgalmas, együttműködős kalandjáték 1-4 játékos részére. A játékosok a klasszikus játékban felderítik az erdőt, különböző szörnyekkel csatáznak, miközben különböző felszerelést gyűjtenek. Itt minden kooperatív! Közös erővel kell legyőznötök a legfőbb zsarnokot, hogy megszabadítsátok otthonotokat a sötétségtől.
 

Vajon ti nyertek majd?
 

A játékosok egy hatalmas erdőt, a Szurdokerdőt, fedezik fel a játék során. A társasjátékban az erdőt a játékosok bővítik az erdőlapkák segítségével, így a felfedezendő terület egyre nagyobb és nagyobb lesz. Kalandozzatok, fedezzétek fel Szurdokerdőt és győzzétek le a rengeteg végén váró szörnyet! Vajon sikerrel jár a küldetésetek vagy beletörik a kardotok?


Játék előkészületek:
 

Miután mindenki választott magának egy hőst, vegye magához a hozzá tartozó hőstáblát, erőkártyát és figurát, majd pedig egy kék (hősök gömbjeinek és zsarnokok veszélyszintjének jelölése) és piros (a hősök életpontjainak jelölése) jelölőt is. Majd keressétek meg a kezdőlapkát (a hátlapja eltér a többi lapka hátlapjától) és a zsarnoklapkát.

Ez utóbbit helyezd a játéktér szélére és ennek tetejére helyezd összekeverve a maradék erdőlapkát. Következő lépésként képpel lefelé fordítva keverjétek meg a szörnyjelölőket és rakjátok a játéktér szélére. Külön-külön keverjétek meg és alkossatok 3 lefelé fordított különálló húzópaklit. A jelölőket helyezzétek mindenki számára könnyen elérhető helyre, ez lesz a közös készletetek.


Már kezdődhet is a játék! 
Az lesz a kezdőjátékos, aki a legutóbb járt erdőben.

Minden forduló két egymást követő fázisból áll:


1. fázis: Felfedezés
 

A fázis során a játékosok 1-1 lapkával bővítik az erdőt. Az óramutató járásával megegyező irányba haladva húzzatok egy-egy lapkát az erdőlapkapakli tetejéről - ezt felfordítva bővítsétek valamelyik irányba a már meglévő erdőt. (Figyeljetek arra, hogy a már meglévő utak folytatódjanak és kerüljétek el a zsákutcákat!)


2. fázis: Kaland
 

A kezdőjátékossal kezdve mindenki dob a 4 hőskockával és egy egy akcióhoz rendeli azokat. Az eredményeknek megfelelően irányítja majd a saját hősét. (Dobás előtt ellenőrizd le, hogy van-e hatással rá méreg.) Ha nem tetszik valamelyik dobás, akkor egyszer újradobhatod a kocka eredményét - ezután bármilyen sorrendben végrehajthatod őket. Lépés, összpontosítás, különleges akciók, megidézés!
 

Lépés: A hőskocka 1-2-3-as értékű oldalai. A játékos köteles végrehajtani a lapka hatását.

Összpontosítás: A kockák 4+ értékű oldalai. Ezáltal juthat a játékos gömbhöz (ezt csak a következő körtől lehet felhasználni).

Különleges akciók: A hőskocka 5 és 6-os értékű oldalai.

Megidézés: A kocka bármelyik oldala duplázva. Ezáltal a kör végéig jár egy plusz erőkocka.
 

Zsákmánykártyák használata: A zsákmánykártyáknak két típusa van: állandó (mindig figyelembe kell venni) és korlátozott (csak az aktív játékos köre alatt kell figyelembe venni).


Gömbsáv és a gömbök használata: 
10-nél több gömbje egy játékosnak sem lehet. Ezek segítségével dobható újra a csatakocka, lehet vásárolni a kofától vagy 3 db-ot elkölthetsz, hogy felszabadítsd az egyedi erődet.


Győzzétek le a szörnyeket, jussatok el az erdő szélére és nézzetek szembe a szörnyű zsarnokkal, aki elől nincs menekvés.  Fedezzétek fel a sűrű rengeteget, ha pedig merésznek érzitek magatokat, akkor ugorjatok fejet az 5 részes kampányba!


Légy bátor és tedd próbára tudásodat az egyszemélyes játékmódban, ahol egy kétfős hőscsapatot irányíthatsz. A fordulók menete ugyan az, mint a rendes játék során.

A Szurdokerdő kalandorai játékban saját kedvetekre állíthatjátok a nehézségi szintet. Egy különleges kalandos társasjátékról van szó, amely könnyen értelmezhető és rengeteg változatosságot rejt magában az egyszemélyes játékmódtól kezdve egészen a nehézségi szint megválasztásáig.

Vajon ti elsőre legyőzitek a nagy zsarnokot?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.