Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Valláskárosultak
5.490 Ft
Menny.:
Kép 1/4 - Valláskárosultak
Kép 2/4 - Valláskárosultak
Kép 3/4 - Valláskárosultak
Kép 4/4 - Valláskárosultak
Valláskárosultak
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Valláskárosultak

5.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Szóval megalapítottad a saját ördögi szektádat? Miért is ne? De jól vigyázz, nem te vagy az egyetlen aki gonosz erőket imád! Összesen akár 5 másik szekta is azon dolgozik, hogy a túlvilágot a földre hozza.

Leírás

Bizonyítanod kell, ha meg akarod idézni a sötét uradat! A győzelemhez három sötét szertartást kell végrehajtanod a versenytársaid előtt!


Meglátod, ez nem igényel különleges képességeket, kivéve mértant a pentagrammához, orvostant az áldozathoz, latint a megidézéshez, ahogy mondtuk... abszolút semmiségek!
 

Előkészületek:

Szükség lesz egy játéktérre: egy asztalra, motorháztetőre vagy egy vérrel írt pentagrammás kecskebőrre... nekünk aztán tökmindegy. A riválisaiddal álljátok körbe és vegyetek el egy-egy oltár kártyát. Azok a nagy kártyák, rajta a Sötét Uratok képével és nevével (ha véletlenül elfelejtetted kit szolgálsz).
 

Keverjétek meg a karakterkártyákat és a paklit helyezzétek a játéktér közepére! A valódi boszorkánymesterek ezt hívják Necronomiconnak. Osszatok 5 kártyát minden játékosnak. A kapott kártyákat tartsátok úgy, hogy a többiek ne lássák az előlapjukat. Mostantól ez lesz a játékosok keze. Ja, ezen nem sokat törték a fejüket.

Húzzátok fel a Necronomicon legfelső lapját és tegyétek a pakli mellé képpel felfelé! Ez az új, nem túl dicső pakli lesz a temető. Ha egy kártyát el kell dobni, helyezzétek a temetőbe. Már csak el kell dönteni, ki legyen a kezdőjátékos. Általában a legszüzebb játékos kezd, de máshogy is eldönthetitek a dolgot, ha már egyikőtök sem szűz.
 

A karakterek:

A Necronomicon összes kártyája karakterkártya. Nem érdemes túlságosan megszeretni őket, mert mindegyikük csak egy áldozati bárány. Nem nem ártatlan, meg lehet családja van... de a Sötét Úrért mindent, nem igaz?

Minden karakterkártya felső sarkában látható az értéke -6-tól 7-ig. A képül alatt található a magyarázó szöveg, hogy milyen hatással jár, amikor feláldozzátok őket. Ez az áldozati hatás. DE egy áldozás hatása csak akkor érvényesül, ha a karakterkártya feláldozásra kerül, azaz képpel felfelé játssza ki valaki a kezéből.

 

A játék menete:

A kezdőjátékostól kezdve a játékosok sorra lejátsszák a köreiket, amíg valaki végre nem hajtja a harmadik sötét szertartását. A saját körükben a játékosok négy akció közül kettőt hathatnak végre. Ugyanaz az akció nem hajtható végre kétszer. Egy szektavezérnek példát kell mutatnia (és kreatívnak lennie)!


A négy lehetséges akció:

  • Egy karakter feláldozása a kezünkből bármelyik oltárra.
  • A Necronomicon legfelső lapjának feláldozása, de csak a saját oltárunkra.
  • Kártya húzása a Necronomiconból
  • Az összes kártya eldobása a saját oltárunkról.

Ha a köre végén a játékosnak több, mint 6 kártya van a kezében, akkor véletlenszerűen el kell dobnia annyit, hogy ismét 6 legyen. Ezután a tőle balra ülő játékos következik.
 


A sötét szertartások, avagy hogyan győzhetünk!


A győzelemhez három sötét szertartást kell végrehajtani.


Bármikor - akár egy másik játékos körében is -, miután minden áldozati jutalom kiosztásra került, és egy játékos oltárán a karakterek összértéke 5 vagy - 6, az a játékos megkezdheti a sötét szertartást. Ehhez egy halk imát kell elmormolnia Sötét Urához, valami olyasmit, hogy Ó, Nemes Úr, fogadd el ezeket a szentségtelen lelkeket, és hozz örök sötétséget ránk." Az imának körülbelül 6 másodpercig kell tartania. Egy sötét szertartás nem tréfadolog, ezért ketőőt egy időben nem lehet végrehajtani. A szertartások azonban megzavarhatóak, ha bárki zöld kártyával megváltoztatja a karakterek összértékét az adott oltáron.


Te készen állsz áldozatot hozni?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.