Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Stranger Things: Hellyel lefelé
15.990 Ft
Menny.:
Kép 1/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 2/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 3/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 4/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 5/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 6/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 7/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 8/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 9/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 10/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Kép 11/11 - Stranger Things: Hellyel lefelé
Stranger Things: Hellyel lefelé
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Stranger Things: Hellyel lefelé

15.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. április 19.
Szállítási díj: 990 Ft

Éld át újra a Netflix népszerű sorozatának, a Stranger Thingsnek a történeteit. Gyűjtsd össze a barátaidat, vegyétek fel Mike, Dustin, Lucas és a többiek szerepét és induljatok Will megmentésére. Készen álltok a Demogorgon legyőzésére?

Bújj Tizenegy bőrébe! Kattints ide az ingyenesen letölthető karakterkártyáért!

Youtube videók

Leírás

1983. november 6. - Hawkins, Indiana

Egy 10 órás szerepjátékozás után a fiatal Will Byers eltűnt, miközben hazafelé biciklizett Cornwallis és Kerley között, amit a baráti társasága Bakacsinerdőnek hív. Ez az ijesztő esemény különös történéseket idézett elő a kisvárosukban. Ezek közé tartozik Benny Hammond megmagyarázhatatlan öngyilkossága, a furcsa telefonhívások és  villódzó fények Byersék házában, Barbara Holland állítólagos elszökése és Tizenegy megjelenése, aki egy lenyírt hajú lány paranormális képességekkel és nyilvánvaló kapcsolattal a Hawkins Nemzeti Laboratóriumhoz.
 

Ennek a természetfeletti rejtélynek az újabb részletei apránként bontakoznak ki, és számos hawkinsi lakos életét állítja a feje tetejére.

 

Stranger Things: Hellyel lefelé egy különleges kooperatív társasjáték, melyben átélhetitek a méltán híres Netflix sorozat cselekményét. Válasszatok egy-egy karaktert és az első két évad egyikét, majd a minifigurák és akciókártyás segítségével ismerjétek meg közelebbről Hawkins ikonikus helyszíneit. Segítsetek TIzenegynek elmenekülni a titkos kormányügynökség elől és szálljatok szembe a rettenetekkel, amelyek Hellyel lefeléből szabadultak el.
 

kétoldalas játéktábla segítségével a sorozat első két évadát is átélhetitek. Míg felül Hawkinst láthatjátok, alul Hellyel lefelét (1. évad) vagy az alagútrendszert (2. évad).
 

Játékmenet:

Az évad kiválasztása utána, válasszátok ki a kezdő játékost (az aki legutoljára biciklizett.) Amíg végre nem hajtja az aktuális játékos a körét, addig ő lesz az aktív játékos. Egy kör 4 fázisból áll:

  1. Mozgás - az aktív játékos mozoghat a karakterével, kijátszott kártyák határozzák meg, hogy a táblán mennyit mozoghatsz. Ha a karakter Hellyel lefelé helyszíneit összekötő utakon halad át, akkor 1-el növekszik a félelme.
  2. Akció végrehajtása - ha a helyszínen ahová érkezel nincs ellenség, akkor az aktív játékos végrehajthat 1 olyan akciót, ami a karakter aktuális helyszínén fel van sorolva. Így szerezhetsz tárgyakat, szövetségeseket vagy akár a félelmedet is csökkentheted.
  3. Kártyahúzás - az aktív játékos húzzon annyi akciókártyát a húzópakliból, hogy 5 kártya legyen a kezében.
  4. Jelenetek felfedése - Ha erre kerül sor, a jelenet pakli tetejéről egyesével húzzátok fel a kártyákat és hajtsátok végre azokat.


Győzelem vagy vereség:


Kooperatív játék lévén a csapat együtt nyer vagy veszít. Ha az alábbi célokat teljesítitek, akkor megnyeritek a játékot:
 

1. évad célja: mentsétek meg Willt, azzal, hogy a 'Will megmentése' mezőről az összes tornyot eltávolítjátok.

2. évad célja: mentsétek meg Willt és zárjátok be a kaput (szigorúan ebben a sorrendben).


Barangoljátok be Hawkins városát és a Hellyel lefelét, küzdjetek meg a másik világ borzalmaival és a titkos kormányügynökség embereivel. Gyűjtsetek kártyákat, szerezzetek szövetségeseket, és bizonyítsátok be, hogy nincs nagyobb hatalom a barátságnál!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.